• Home
 • De flipperkast
 • Onderhoud
 • Collectie
 • Downloads
 • Links
 • About
 • Blog
 • White-Tales vs. Fish-Water

  2011 - 06.02

  In mijn andere blogs kun je lezen hoe de restauratie van het speelveld van de FishTales is gegaan. Ik ben bijzonder tevreden met het uiteindelijke resultaat. Nu het speelveld klaar is kan die in een andere kast. Ik kies voor een Whitewater omdat die uit dezelfde periode is.

  ft_shop_009

  Enige aanpassing is dat de plunger (ball-shooter) er even uit moet. De Fishtales heeft een autoplunger en die past niet met een handmatige. Maar in 10 seconden is die eruit. Ik heb geen launch-knop op de Whitewater, maar gelukkig is er een instelling in de Fishtales dat je de bal kunt afschieten door op de flipperknoppen te drukken. Dus dat is ook weer opgelost. Het enige wat rest is het speelveld en verlichtingsplaat/translite  wisselen.

  Om het makkelijk te maken heb ik de stekkers in de kopkast met kleur gecodeerd. Alle stekkers met een rode markering zijn van de kopkast-verlichtingsplaat, alle stekkers met blauw van het speelveld. De stekkers van het cabinet kan ik laten zitten. De eerste keer kostte het me 45 min. om te wisselen, de tweede keer gaat vast sneller. De kast speelt in ieder geval prima!

  ft_shop_010

   

  ft_shop_011

   

  ft_shop_012

   

  ©

  Your Reply